Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Kristen Stewart (22) nepatří mezi hvězdy, které by o svůj vzhled a styl příliš pečovaly, přesto se jí se svou zálibou v jednoduchosti podařilo stát nejlépe oblékanou ženou světa. Alespoň podle módního magazínu Glamour, který žebříček každoročně sestavuje. Podívejte se, v čem chodí mladá představitelka Belly Swan z upírské Twilight ságy ve svém volném čase nejraději...

Stewart dává přednost džínům a šortkám v kombinaci s tričkem, mikinou a nízkými botami. Typické je pak pro ní volné tričko s uzlem na straně. I s tímto zdánlivě obyčejným stylem se jí však podařilo porazit módní ikony jakými jsou Kate Moss (50), Rihanna (36), vévodkyně z Cambridge Catherine (42) nebo Victoria Beckham (50), které se umístily až za ní.

Ačkoli Kristen je často za šedou myšku, když se ocitne na premiéře svého filmu nebo na jiné významné společenské události, svou krásu a šarm nechá naplno vyniknout v krásných večerních róbách, jak můžete rovněž vidět ve fotogalerii.

Reklama

Další články

Načítám