Hlavní obsah
Článek

Už přes jedenáct let tvoří jeden z nejkrásnějších hereckých párů a láska z nich pořád sálá na všechny strany. Mila Kunis (40) a Ashton Kutcher (46) si vychutnávají cestu po Evropě, během které si nenechali ujít plavbu po Benátkách, a to jak jinak, než na gondole.

Pohled na stále zamilované rodiče jistě dělá radost i jejich dvěma dětem – dceři Wyatt Isabelle (8) a o dva roky mladšímu synovi Dimitrimu Portwoodovi. Filmový představitel Steva Jobse pořídil ve městě několik selfie do rodinného alba a společně s ženou se vůbec nezlobili, když je lidé poznávali a mávali na ně.

Manželé jsou přitom známí tím, že rodinný život je u nich na prvním místě. Vyhýbají se jim jakékoli skandály a aférky. Jsou důkazem, že i v Hollywoodu lze žít šťastně a spokojeně v ústraní bez vymetání večírků a zásobování sociálních sítí jedním příspěvkem za druhým.

Pokud nemusí absolvovat propagaci nějakého nového filmu, fotografové na ně narazí prakticky pouze cestou na nákup, když vyrazí na zmrzlinu s jejich potomky či na pláži v okolí jejich domu o šesti ložnicích a šesti koupelnách v Santa Barbaře. Ten pořídili v roce 2017 za deset milionů dolarů a nachází se přímo na pláži.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám