Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Pořekadlo, že s věkem zrají jako víno, se většinou užívá v souvislosti s muži, ale zpěvačka Gwen Stefani (54) je důkazem, že může platit i u žen. Gwen s každou dekádou působí sebejistěji a sluší jí to snad čím dál víc. Během nedělního udílení cen v oblasti country CMT Music Awards v texaském Austinu zazářila nejen na podiu, ale i vedle svého manžela Blakea Sheltona (46).

Třiapadesátiletá hudební hvězda, jež je zároveň frontmankou kapely No Doubt, která se proslavila po celém světě megahitem Don’t Speak, sice neholduje tomuto žánru, ale má k němu od jisté doby velice blízko. Její manžel je totiž americkou country hvězdou a zároveň devítinásobným držitelem této ceny, kterou nevolí žádná odborná porota, nýbrž fanoušci, a proto je pro většinu umělců obzvlášť důležitá.

Gwen, pro niž je po celou dobu její šestatřicet let trvající kariéry charakteristická rudá rtěnka, během pózování fotografům s manželem předvedla nohy ve třpytivé kratičké sukni a huňatých sněhulích v kombinaci s pánským stylem v podobě bílé košile s kravatou a černým sakem.

Poprvé se ovšem představila během této akce i na podiu, a to se zpěvačkou Carly Pearce, která je předskokankou na koncertech jejího manžela Sheltona. Společně to rozbalily na píseň Just A Girl, která byla hlavním singlem alba Tragic Kingdom její skupiny No Doubt z roku 1995. Ze stejného alba byl i zmiňovaný song Don’t Speak, který napsala Gwen společně se svým bratrem Ericem Stefanim.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám