Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátor Petr Vágner (46) a jeho vnadná přítelkyně Silvie Vlčková rozhodně nejsou tím párem, který by jen ležel doma u televize. Když například mají víkend bez dětí, chodí běhat, na golf nebo na hory. Zkrátka jsou neustále v pohybu a dá se říct, že sympatická blondýnka moderátora nenechá vůbec vydechnout. Jak sám přiznává, ona je ta aktivnější v jejich vztahu.

Na začátku jsem si myslel, že to jsem já, ale je to spíš naopak. Silva si udělala ještě trenérskou licenci, a to neměla dělat, protože teď už trénuje klienty, trénuje sebe, trénuje mě,“ řekl Petr se smíchem pro Super.cz.

Celé toto sportovní nasazení je o to překvapivější, že Petr vstává do práce opravdu brzy. „Moderuju na CNN Prima News Nový den, takže v týdnu vstávám ve čtyři dvacet a o víkendu vstávám do rádia v pět hodin. Příprava na sportovní věci je teď trošku osekaná a jsem rád za spánek,“ přiznal.

Vztah jim sice suprově klape, k oltáři se ale zatím nechystají, dodal s úsměvem Petr Vágner.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám