Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Krize u modelky Agáty Hanychové (38) je zažehnána! Údajný pokus o nevěru jejího přítele Mirka Dopity, který měl na internetu lovit dívky na erotické hrátky a při cestě k jedné z nich ho načapali novináři, tak nic nezměnil na jejich vztahu. „Jsme pořád spolu. Je to v pořádku,“ potvrdil Super.cz údajný záletník Dopita.

Agáta nejdříve svého kluka bránila, stejně tak i její maminka Žilková. Pak však požádala o klid s tím, že si musí vše promyslet. A k tomu nejspíš také došlo, neboť dvojice je zase pohromadě. „Agáta nezrušila svatbu a je s Mirkem. Ale nebude k tomu už nic říkat, také já se k ničemu už nechci vyjadřovat. Ani já, ani vy nevíme, nakolik to byla řízená provokace a nakolik pravda,“ sdělila nám umírněně její matka Veronika Žilková, která přitom krátce po propuknutí skandálu budoucího zetě srdnatě bránila a hrozila i žalobou.

I když mobilní číslo údajné dívky, ke které měl spěchat Dopita pro potěšení těla, patří ve skutečnosti novináři Josefu Š. z vydavatelství, jehož deník kauzu přinesl, stále jsou tu pochybnosti o tom, zda Agátin nastávající přeci jen nemá máslo na hlavě. Snad se ale z průšvihu poučil a buď si bude dávat větší pozor, nebo bude Hanychové odteď věrný až za hrob. Pokud se nakonec stejně nebude muset pakovat. Agáta totiž strávila svátek zamilovaných bez Mirka, na truc si na Facebook vystavila nahou fotku, a už si z ruky také sundala zásnubní prsten. Kdo ví, zda informace o zrušené svatbě nakonec nejsou přeci jen pravdivé. U Hanychové jeden nikdy neví...

Reklama

Další články

Načítám