Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Monika Binias (51) žije za hranicemi Česka. Přesto zůstává nejen se svými fanynkami v pravidelném a blízkém kontaktu. Před nějakou dobou se totiž začala věnovat lifestylovému a vztahovém coachingu, kterého již několik žen využilo.

Showbyznysem aktuálně velmi mává vztahový trojúhelník, ve kterém stojí scenárista Petr Kolečko (40) na samotném vrcholu. Po svém boku má Anetu Vignerovou (36), kterou si nedávno vzal za manželku, ač se ještě před nějakou dobou objevoval v páru s Denisou Nesvačilovou (32), kvůli které Anetu opustil.

Svůj názor na celou situaci sdílela i Monika Binias, která by svým klientkách zřejmě poradila, aby z tohoto trojúhelníku utekly nejen rychle, ale také hodně daleko.

„Oni jsou podle mě lidská žumpa. Já bych takového chlapa kopla do p*dele a vůbec bych ho nechtěla. Ani vteřinu bych se nemusela rozmýšlet. Oni tři jsou taková úroveň a vizitka naší doby, že se k nim ani dál nechci vůbec vyjadřovat,“ svěřila se Monika s tím, že není seznámená se všemi detaily tohoto kolotoče, přesto jí je tahle situace proti srsti.

„Ti lidé si neváží sami sebe a nemají žádné lidské hodnoty. Nechápu, že o takového člověka někdo stojí. Zase o ně stojí takové ženy, jako jsou ony dvě. To nechceš mít doma. Ani tak, ani tak,“ dodala rázně.

Reklama

Další články

Načítám