Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Kaley Cuoco (38) ve čtvrtek porodila dcerku Matildu a teď se svým fanouškům pochlubila několika fotkami z porodnice, na kterých je i pyšný tatínek, herec Tom Pelphrey (40).

Roli Penny z Teorie velkého třesku už jí nikdo neodpáře. A stejně jako v seriálu, i ve skutečném životě si Kaley na své první těhotenství počkala poměrně dlouho. Poté, co jí zkrachovalo manželství s tenistou Ryanem Sweetingem i s jezdcem na koních Karlem Cookem, zakotvila v náruči herce Toma Pelphreyho, známého například ze seriálu Ozark.

Kaley a Tom potvrdili svůj vztah v květnu loňského roku a už za pár měsíců oznámili očekávání prvního potomka. Kaley ještě před pár týdny pracovala na natáčení série Based on a True Story, teď už se ovšem pochlubila krásnou novinkou. Ve čtvrtek se jí narodila dcera Matilda. „Představuji vám Matildu Carmine Richie Pelphrey, nové světlo našich životů. Jsme velmi šťastní a vděční za tenhle zázrak. Děkuji doktorům, sestrám, rodině a přátelům, kteří mi v posledních dnech nesmírně pomohli. Jsme velmi požehnaní. Tome, nevěděla jsem, že se do tebe mohu ještě víc zamilovat, ale stalo se,“ uvedla Kaley v příspěvku k několika fotkám své dcery.

"Penny" ukázala své miminko.

Tu ukázala nejen v celé kráse s mašlí na hlavě, ale také ve své náruči a v náruči pyšného tatínka, který má na poslední fotce na prstech napsané „miluji tě, Kaley.“ Několik fotek pak přidal na svůj účet na Instagramu i sám Matildin tatínek. Fanoušci herečku ihned zahrnuli obrovským počtem gratulací a nechyběly ani věty jako „Penny má miminko.“ Je tak jasné, že role ve slavném seriálu už asi navždy zůstane pro její fanoušky tou nej.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám