Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Michaela Kuklová (56) slaví v sobotu půlkulaté narozeniny. Oblíbenou herečku znají diváci především díky pohádkovým rolím. Proslavila se především jako princezna Jasněnka, diváci ji mají rádi také v pohádce Z pekla štěstí. Vedle filmového plátna se objevovala i v televizi a na kontě má řadu rolí, hrála například také v seriálu Ordinace v růžové zahradě. V posledních letech se ve filmech neobjevuje, o to víc si ale užívá herectví na divadelních prknech.

Ač Kuklová v posledních letech bojovala s vážnou nemocí, s věkem zraje jako kvalitní červené víno a nutno podotknout, že jí to moc sluší. Šarmantní padesátnice má ale smůlu na muže. Naposledy žila s partnerem Josefem, od té doby je oficiálně single. Radost jí tak dělá především dospívající syn Roman. V minulosti byla manželkou dnes již zesnulého producenta Jiřího Pomeje. Celkem spolu byli třináct let a na Kuklovou spadly i jeho dluhy, které vznikly po natáčení filmu Andělská tvář, jehož byl Pomeje producentem.

Kuklová se také potýkala s rakovinou. O vážné nemoci se dozvěděla před třemi lety a o léčbě se nebojí mluvit. Po operaci jí byl odstraněn nádor z prsu, ale rovněž došlo k odstranění prsních žláz a z preventivních důvodů si nechala odoperovat obě prsa.

„Můj druh nádoru se rád objevuje na obou místech zároveň, je tam tedy potenciálně vyšší ohrožení i toho druhého prsu, takže nebylo o čem rozhodovat,“ vysvětlila herečka v pořadu Super.cz Po pravdě, proč neváhala s operací.

Snaží se také pomáhat ostatním ženám, které řeší podobné zdravotní problémy. „Obracejí se na mě onkologické pacientky. Jsem s nimi schopná vést rozhovor přes kameru, ale vznikají mezi námi někdy i přátelství a setkáváme se osobně,“ nechala se slyšet vitální herečka, jež je zároveň vášnivou malířkou. Jak šel čas s Michaelou Kuklovou, si připomeňte v naší galerii.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám