Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Modelka Simona Krainová je sice teprve v první polovině těhotenství, ale už se zabývá myšlenkou na to, jak rychle shodit těhotenská kila, aby se zase dostal do formy a mohla se opět věnovat modelingu. „Po prvním těhotenství mi to dalo dost zabrat. Cvičila jsem s trenérem, chodila na hot jógu,“ vzpomínala Krainová.

Po porodu chce mít bříško jako Demi Moore

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Přiznala, že hubnout jí trvalo dost dlouho, a to zvláště na problematických partiích bříška a stehen. Tentokrát nechce ponechat nic náhodě, navíc dobře ví, že se dvěma dětmi to bude časově ještě náročnější, než s jedním. A tak se už teď poohlíží po metodě, která by ji kil zbavila bez námahy.

Název Laserová liposukce přístrojem Slim Lipo

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Nejvyhledávanější liposukcí u zahraničních celebrit se v minulém roce stala Laserová liposukce přístrojem Slim Lipo a to díky unikátnímu patentu 2 v 1. Touto metodou se nejen zbavíte přebytečného tuku, ale zároveň dochází k vypnutí pokožky. Klinika Yes Visage jako jediná v české republice s touto revoluční metodou přichází. Jedná se o minimálně invazivní metodu, která dokáže tuk odstranit nejen z břicha, boků, podbradku a hýždí, ale i z kolen, paží, lýtek, stehen. Plastický chirurg vymodeluje žádané křivky pouze za pomoci místní anestezie, dokonce nezůstanou ani modřiny. Touto liposukcí řešila porodní kila i například star Demi Moore a tak má po třech dětech ve svých téměř padesáti letech bříško jak osmnácka.

TIP: Soutěžte o 2 poukazy na bezbolestnou liposukci 3. generace v hodnotě 7.000,- Kč

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Další články

Načítám