Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jsou to tři měsíce, co Zuzana Bubílková (71) podstoupila operaci palce. Moderátorka a satirička na sobě pravidelně dře a každý den tráví nějakou pohybovou aktivitou. To však musela po zákroku omezit, což se také podepsalo na její kondici, kterou se nyní snaží vrátit zpět.

Denně dře v posilovně a snaží se nabrat zpět ztracenou svalovou hmotu. „Doma jsem ležela, nevešla jsem se do boty a pak ještě několik týdnů nosila ortézu. Moje svaly mi někam zmizely. Tady ve Františkových Lázních mi naordinovali perličkové koupele, chodím hodně plavat a denně jsem v posilovně. Svaly mám jako hadry, tak se snažím,“ uvedla Zuzana Bubílková, která dře i pod vedením nejkrásnějšího muže planety Dominika Chabra.

Moderátorka je důkazem toho, že na sobě lze pracovat i v babičkovském věku. Sama na světě brzy přivítá již druhé vnouče. „Syn žije v USA a čeká už druhé dítě. Budou mít holčičku. Chystám se za ním, snacha mě požádala o pomoc, tak budu hlídat staršího vnoučka a venčit psa,“ prozradila moderátorka, která je stále v pracovním zápřahu a má i svou talk show.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám