Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

S herečkou a moderátorkou Víkendové Snídaně Miluší Bittnerovou (46) jsme se osobně poprvé potkali od kontroverzního vysílání, kde spolu s kolegou Pavlem Svobodou zachraňovali vystoupení Dády Patrasové (67), takže jsme samozřejmě probrali i toto téma. A protože jsme se setkali na kosmetické akci, přišel na řadu také vzhled herečky, přezdívané česká Marilyn Monroe (†36).

Jelikož akci moderovala, zajímalo nás, zda jí tyto příležitosti díky návratu na obrazovky přibyly. "Myslím, že ani ne. Někde asi bude chyba. Bylo sice víc plesů, ale to má spíš souvislost s tím, že se minulé roky kvůli pandemii nekonaly. Ale pořadatelé se mohou klidně ozvat, třeba najdu v diáři volno," smála se herečka, která má o trochu víc času i díky tomu, že už její dcera Bettynka chodí do školky, i když samozřejmě bojuje s nemocemi, které se v kolektivu snáze chytnou.

Milušce to v profesionálním líčení slušelo, doma prý ale zdaleka jako česká Marilyn Monroe nevypadá. "Po ránu jsem spíš Marilyn Manson. Obdivuji svého manžela, že nedává najevo úlek, když mě takhle vidí, protože občas se leknu i já. Tak nevím, jestli už si zvyknul anebo je mu to jedno. Marylin Monroe zemřela v šestatřiceti a měla asi o dvacet kilo míň než já. Tak jsem zvědavá, jak dlouho mi ta přezdívka ještě vydrží," krčila rameny.

Poté už jsme se v našem rozhovoru vrátili k dílu Snídaně, jehož hostem byla Dáda Patrasová. Tak komplikované hosty, kdy by s kolegou Pavlem Svobodou musela mluvit za ně, prý často nemívá. "Hostů, kteří mají virózu a přijdou do Snídaně zase tolik není. Tu a tam se někdo objeví a je to lidské. My si naštěstí s Pavlem rádi povídáme. Jsme samozřejmě rádi, když ten host mluví, ale když si povídat nechce, máme si co říct i sami. Na téma jsme připravení, poradíme si, ale rádi nejsme," byla velice kulantní Miluška.

Reklama

Další články

Načítám