Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Kamila Nývltová (34) loni v létě veřejně oznámila, že je po letech opět single. Krásná brunetka od té doby nemá o nápadníky nouzi, ovšem zatím si stále nevybrala. Teď její obdivovatelé mají větší šanci. Kamila totiž prozradila, co jí na mužích velmi přitahuje.

„Mým tajným snem bylo mít chlapa s knírem. To přiznávám. Ale teda aby tady z toho nebyla seznamka. Nehledám jenom chlapa s knírem. Přítel neměl knír, to byla asi ta chyba. Jemu by ten knír neslušel, k němu by se nehodil. Asi proto šel o dům dál. Takže teď hledám nového chlapa s knírem nebo bez kníru. Aby byl milý, hodný, tolerantní, se smyslem pro humor. Když na mě bude hodný a milý, tak mu snesu i modré z nebe,“ svěřila se zpěvačka v show 7 pádů Honzy Dědka.

Kamila zkusila nedávno i seznamku na internetu, ale to prý pro ni není. Navíc ji prý začíná tlačit čas. Uvědomuje si, že biologické hodiny tikají každé ženě. „Jelikož už mám nějaký věk, tak bych docela ráda toho chlapa, protože bych plánovala něco do budoucna, jako třeba děti,“ doplnila zpěvačka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám