Hlavní obsah
Článek

Herečka Mahulena Bočanová (57) už je zase sama, skončil její vztah s příležitostným hokejistou a zahradníkem Jiřím Herdou (33). A i když média spekulují, že za rozpadem vztahu je to, že Herda měl bokovky a s věrností byl na štíru, oba to popírají. „Jirka je úžasný kluk, dál si voláme a pojedeme spolu i na vodu. Ale mezi námi to dál nešlo. Je na mě moc mladý. Musel by sníst nějakou pilulku, aby byl o dvacet let starší. Už jsem asi příliš rozumná,“ svěřila se Super.cz Bočanová.

„Jiříček je úžasný kluk a jednou bude perfektní táta. Nemohu mu přece udělat, aby byl se mnou, když si může založit vlastní rodinu. Když vidím, jak fantasticky se chová k Márince, vím, že si zaslouží, aby měl vlastní dítě. A rozhodně jsme se nerozešli kvůli nevěře. Člověk to nikdy nemůže vědět stoprocentně, ale Jirka je tak férovej kluk, že by mi to asi neudělal. A kdyby udělal, tak je tak zásadovej, že by se mi přiznal. A to se nestalo,“ míní Bočanová. Ta nechápavě kroutí hlavou nad všemi spekulacemi kolem sebe. „Vždycky ze mě udělají chudinku, které všichni ubližují. Přitom jsem taková hydra!“ směje se na plné kolo Mahu.

„Byli jsme spolu na dovolené, ta ještě byla suprová, v únoru jsme pak jeli do Pece pod Sněžkou, a tam už to mezi námi bylo chladnější. I když jsme to spolu moc nerozebírali, asi jsme oba přemýšleli o budoucnosti, o perspektivě našeho vztahu a tak, i když nás to doteď bolí, rozhodli jsme se to ukončit včas, dokud to mezi námi bylo všechno v pořádku. Ale kamarádi jsme pořád,“ tvrdí Herda.

Ten si myslí, že za informacemi o nevěře stojí jedna jeho bývalá přítelkyně, která se mu prý snažila uškodit již jednou předtím. Podle našich zpráv by mělo jít o striptérku Naďu Vineckou. „Nedovolil bych si být nevěrný a i kdybych chtěl zahýbat, neměl bych kdy. Kvůli práci jsem se sotva stíhal vídat s Mahulenou, natož abych běhal za dalšími. A v Liberci to už vůbec nepřicházelo v úvahu, jak se psalo,“ dodává Herda.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám