Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Minulý týden zaskočila fanoušky Michala z Kouzelné školky zpráva o jeho hospitalizaci. Herec a mim Michal Nesvadba musel zrušit veškerá svá vystoupení, a to kvůli akutnímu zákroku. Operaci už má za sebou a po pár dnech v nemocnici už odpočívá v klidu doma.

„Od pátku jsem doma a cítím se den ode dne lépe, ačkoliv jsem ještě unavený. Jsem zvyklý hodně pracovat a těžko se smiřuji s lékaři nařízeným odpočinkem. Ale zodpovědně nabírám síly,“ svěřil se Super.cz herec a mim, který sdílel snímek z nemocnice v noční košili. „Chtěl bych tímto poděkovat celému týmu zdravotních sestřiček - mým andělům a lékařům MUDr. Janu Novákovi, prim. MUDr. Liboru Zámečníkovi a MUDr. Tomáši Hradci za skvělou péči na urologické klinice VFN,“ dodal Michal Nesvadba.

Kvůli zákroku musel zrušit veškerá svá představení, ale už teď se těší na své publikum. „Těším se na své malé fanoušky za necelé tři týdny,“ svěřil se Michal Nesvadba, který ještě letos do června plánuje natáčet dětský pořad Kouzelná školka.

Reklama

Další články

Načítám