Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Stále je v tanečním zápřahu, a tak by málokoho napadlo, že pod volnými šaty skrývá rostoucí bříško. Tanečnice Eva Krejčířová (42), která to ve StarDance roztáčela po boku hudebníka Ondřeje Brzobohatého, sporťáka Jaromíra Bosáka i lyžaře Ondřeje Banka, se pochlubila radostnou novinkou.

Sexy blondýnka se stane poprvé maminkou. Zatímco v lednu se ještě chlubila vysportovanou figurou v bikinách na Kanárských ostrovech, dnes hrdě předvádí své rostoucí bříško. „Je to tak, nejsem tlustá, jsem těhotná. A už to neschovám,“ svěřila se tanečnice k radostné novince.

Eva pravidelně vystupuje s kolegou Dominikem Vodičkou. Na jejich posledním vystoupení už měla volnější šaty, pod kterými skrývala své překvapení. Její kolega a taneční partner se před pár dny stal otcem, a tak budou mít brzy vedle tance další společné téma. „Ještě pár krásných společenských akcí nás čeká. Jinak mám teď před sebou svoje klasické kurzy pro ženy, co si chtějí zatančit, i když nemají partnera a také samozřejmě kurzy pro páry,“ svěřila se Eva, která je stále v pohybu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám