Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Věčně zakaboněnou a vážnou Victorii Beckham (50) je téměř nemožné vyvést z míry a vyloudit z ní byť jen letmý úsměv. Nyní se to však podařilo, a to v první květnový den během basketbalového zápasu Los Angeles Lakers, kde nechyběli ani Victoria s Davidem (48). Tomu je navíc právě dnes sedmatřicet, a tak své narozeniny oslavil s manželkou včera během sportovní podívané. Organizátoři si však na ně připravili překvapení, u kterého se Victoria dokonce ostýchala.

Manželé Beckhamovi se totiž objevili na velkoplošné projekční obrazovce se srdíčky a s nápisem ‚Kiss Me!‘  vyzývající k tomu, aby se před celým stadiónem políbili. Ačkoli je tato tradiční sportovní legrácka v USA velice populární a vzhledem k Davidovým narozeninám s ní mohla Victoria i počítat, byla evidentně překvapená a než se odhodlala dát manželovi pusu, stydlivě se usmívala s dlaněmi před ústy. Po políbení následoval bouřlivý aplaus.

Victoria se přitom k Davidovi lísala v průběhu celého zápasu, ale když mělo dojít k líbání před dvaceti tisíci diváky, i taková ostřílená celebrita zvyklá na pozornost se zastyděla.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám