Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

O útěku Britney Spears (42) do mexického Cabo s jejím letitým manažerem Cadem Hudsonem jsme vás již informovali. Zpěvačka s ním do oblíbeného letoviska celebrit odletěla již v úterý. Její manžel Sam Asghari (29) přitom zůstal doma sám. O peprná videa z pláže ale Britney své fanoušky na Instagramu ochudit nehodlá. A pokud hádáte, že je natáčí její nový dovolenkový doprovod, máte bod!

Blonďatá hudební diva se společně tráveným časem s Cadem vůbec netají a sdílí společné fotky a videa. Na jejím Instagramu se již objevilo i takové, na němž se producíruje na pláži v úsporných bikinách a snaží se o svůdné pózy a pohyby, jak už jsme u ní zvyklí. V závěru figuruje přitom i Cade, vedle nějž vypadá zpěvačka nadmíru spokojeně.

Spears se rovněž podělila o poněkud bizarní videa, na nichž se předvádí a nakrucuje bez hudby v červených a posléze i odvážných stříbrných minišatech. Po dřívějších zkušenostech si raději vypnula komentáře.

Není divu, že se čím dál častěji hovoří o tom, že je zpěvaččino manželství ani ne po roce od svatby v troskách. Britney ani Sam již nenosí snubní prsteny, nikam společně nechodí a zpěvačka poslední dobou nesdílí ani žádné jejich společné fotografie, kterými v minulosti své sledující zásobovala v hojné míře. Naposledy prostřednictvím Instagramu svému muži před třemi týdny popřála k narozeninám.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám