Hlavní obsah
Článek

Manželství Britney Spears (42) a Sama Asghariho (29) se podle zahraničních médií otřásá v základech. Někteří dokonce mluví o tom, že je pouhých deset měsíců od svatby v troskách. Momentálně tomu nasvědčuje nejen to, že již ani jeden nenosí snubní prsten, ale i skutečnost, že zpěvačka odjela na dovolenou s úplně jiným pánským doprovodem.

Britney si vyrazila pročistit hlavu do mexického Cabo, kam odletěla svým soukromým letadlem. A pomáhá jí v tom její pohledný dlouholetý manažer Cade Hudson. S tím byla spatřena i na jachtě, kde tráví společně čas. Po snubním prstenu ani památky.

Stejně je na tom i Sam, jehož bývalá popová princezna pojala za manžela po pětiletém vztahu loni v létě v jejich bývalém domě v Los Angeles. Když jej fotografové zastihli nedaleko jejich nynějšího domu v Thousand Oaks, prsten měl rovněž sundaný.

O krizi v manželství se hovoří už několik týdnů. Před měsícem Asghariho zvěčnili fotografové při odchodu z posilovny s monoklem na oku a modřině na paži. Mnozí fanoušci již začali vymýšlet konspirační teorie o domácím násilí ze strany jeho ženy, jiní pro změnu přišli s tím, že šlo o zinscenované focení, kdy fitness trenér jakoby mimoděk ukázal modřiny, které hodlá použít proti Britney během rozvodové bitvy o její majetek.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám