Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Hudební ikona Mariah Carey (54) tento týden oslavila 54. narozeniny a doma je rozhodně strávit nehodlala. S dlouholetým partnerem Bryanem Tanakou a svými jedenáctiletými dvojčaty Monroe a Moroccanem vyrazili k moři, odkud zpěvačka potěšila fanoušky pohledem na její pověstné ženské křivky v neonově zelených bikinách.

Interpretka nejslavnějšího vánočního hitu všech dob All I Want For Christmas Is You svých 11,8 milionů sledujících nechala nahlédnout do průběhu rodinné dovolené, kterou tráví s o patnáct let mladším tanečníkem a dětmi, které porodila během manželství s moderátorem Nickem Cannonem.

Ten má pověst nejplodnějšího muže Hollywoodu. Jen loni zplodil pět dětí, celkově jich bylo již dvanáct. Cannon se ovšem nedávno nechal slyšet, že právě Mariah byla největší láskou jeho života.

Kromě skoku z jachty do moře Mariah sdílela i video, na němž si rafinovaně rozepnula neopren, aby se následně mohla zaradovat nad záplavou pochvalných komentářů a emotikonů od lidí, kteří obdivují její hrudník stejně jako její nezaměnitelný hlas o pěti oktávách.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám