Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Hrdiny z akčních filmů z osmdesátek Arnolda Schwarzeneggera (76) a Dolpha Lundgrena (65) zachytili fotografové před známou posilovnou Gold’s Gym v losangeleské čtvrti Venice Beach. Legendární dvojice si údajně i protáhla tělo a společně napumpovali svaly, na kterých si navzdory přibývajícím rokům pořád zakládají.

Důvody shledání zatím nejsou známy. Spekuluje se o možném natáčení pořadu o cvičení či dokumentu o posilovně s 58letou tradicí, kde vyjde členství na sto dolarů měsíčně a kam chodí pravidelně řada hollywoodských hvězd.

Rodák z rakouského Thalu i jeho o dekádu mladší kolega původem ze švédského Stockholmu byli viděni, jak se okolo nich ochomýtají kameramani. Téhož dne se v posilovně ukázal také Schwarzeneggerův nemanželský syn Joseph Baena.

Ten si v proslulém fitku udělal selfie se svými kamarády u univerzity Pepperdine. Joseph se po vzoru svého otce zhlédl v kulturistice a svými svaly se chlubil například i během své nedávné účasti v taneční soutěži Dancing with the Stars.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám