Hlavní obsah
Článek

Ona si vzala luxusní minišaty, on vytahanou mikinu. To na premiéře filmu Vraždy v Paříži Jennifer Aniston (55) pořádně rozhodilo. A svému filmovému partnerovi Adamu Sandlerovi (56) to dala „sežrat“ přímo během rozhovoru před kamerou.

Jennifer Aniston byla vždy známá svým smyslem pro módu. Už v seriálu Přátelé se stala módní ikonou a scény v minišatech si asi každý vybaví i po letech. A svůj vytříbený styl si drží dodnes. Na sociální síť dokonce umístila celé video o svých šatech značky Atelier Versace, které si na sebe oblékla na premiéru volného pokračování filmu Vražda na jachtě.

Jaké tedy bylo její překvapení, když se Adam Sandler na premiéře v Los Angeles objevil ve svém typickém oblečení - volných kalhotech a volné růžové košili, přes kterou přehodil basketbalovou mikinu s nápisem Knicks. Herečka byla zrovna v průběhu televizního rozhovoru, když svého filmového partnera spatřila. A děs v jejích očích rozhodně nebyl hraný.

„Co to zatraceně děláš? Já vedle něj stát nebudu,“ rozčílila se Jenifer Aniston, která vzápětí pochválila jiného člena herecké delegace, jež měl na sobě oblek. „To je to, o čem mluvím,“ obrátila se znovu na Sandlera, kterého se pak moderátorka zeptala, jestli Jennifer řekl, že si na sebe ten večer mikinu vezme. Ten ihned odpověděl, že mu herečka napsala esemesku, ve které ho prosí, aby si mikinu vzal. „Já jsem ti ale psala, aby sis tu mikinu nebral,“ zdůraznila herečka, která byla několik vteřin skutečně viditelně zaskočená.

Pak už ale svého kolegu vzala na milost, a dokonce se s ním v průběhu večera fotila. Nutno říct, že si Jennifer takové chování může dovolit i proto, že jsou se Sandlerem léta dobrými přáteli. „Navzájem si důvěřujeme a kryjeme si záda, staráme se o sebe,“ řekla magazínu People.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám