Hlavní obsah
Článek

Renata Langmannová (37) dokazuje, že má stejně jako Jiří Paroubek sexy mozek. Na rozdíl od politika ale obalený překrásnou tváří. Renata boduje na poli zahraničního modelingu a již za tři týdny si bude moci před jméno psát titul Mgr.

Dnes obhájila diplomovou práci a 25. května jí čekají státnice na Policejní akademii. Obhajobu navíc zvládla za jedna. "Je to tak. Musím říct, že jedničku jsem nečekala, i když jsem byla docela pevná v kramflecích. Diplomku jsem psala na téma politický marketing. Strávila jsem nad ní spoustu času. Ale samozřejmě nervózní jsem malinko byla. To jsem ostatně ze zkoušek ve škole vždycky," prozradila Super.cz Langmannová.

Modeling nyní musí na druhou kolej. "Do státnic budu do zahraničí létat tak maximálně na práci na jeden den. Déle určitě nikde nezůstanu. Začíná šprtací období. Až to budu mít za sebou, chystám se do Milána," dodala Langmannová.

A kdy sexy blondýnku uvidíme v policejní uniformě a s obuškem v ruce? "Uvidíme. Zatím asi možná jen na případné kampani," dodala se smíchem Renata.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám