Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Už v loňském roce překvapila tím, kolikrát si od vypuknutí pandemie prošla covidem. Přestože už se naplno cestuje a nikdo nemoc, kvůli které jsme byli dva roky doma, příliš neřeší, je stále s námi. Své o tom ví i Gabriela Partyšová (45), jež covid chytla popáté.

„Před měsícem jsme měli letět za teplem na Maledivy, to se nepodařilo, protože jsme se vrátili z hor a přivezli jsme si, jak už tomu říkáme, domácí zvířátko, kterým byl covid. Měla jsem ho už popáté. Takže jsme zůstali doma a pěkně se vyléčili,“ řekla Super.cz moderátorka, která nyní odletěla na dovolenou v náhradním termínu.

„Teď nás čeká druhá šance. Odlétáme za romantikou, a také to bude hezký výlet pro Kristiánka,“ dodala Partyšová, kterou jsme potkali na křtu knihy Partnerská jóga.

Gábina nedávno slavila se synem Kristiánem jeho ukončení základní školy. Její syn oslavil před pár měsíci 15. narozeniny a chystá se na střední. A jak Partyšová prozradila, pubertu zvládají skvěle. „Pubertu má dobrou, nemám s ním problém, hodně spolu komunikujeme, myslím, že základem vztahu, ať už partnerského, nebo s maminkou či dítětem, je komunikace. Máme otevřený vztah, mnohokrát mě štve a já jeho, ale nedostáváme se do větších tenzí, které by byly oběma nepříjemné,“ uzavřela s úsměvem moderátorka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám