Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Většinou od práce odpočívá jiným druhem práce. Ale ani to nejde do nekonečna. Když jsme se s Lucií Vondráčkovou (44) potkali na otevření japonské sauny, práci jsme opravdu rozebírat nechtěli. Spíš odpočinek, což s tématem souviselo víc.

"Já tedy saunu doma nemám, ani nevím, jestli by se mi tam vešla. Ale ze všeho nejraději odpočívám procházkami v lese, což je zároveň i aktivní pohyb. Ale když už je úplně zle, tak si sednu někam úplně do ticha," svěřila.

"Mám ráda interiéry, které jsou tmavé. Když byste ke mně přišli na návštěvu, tak je tam všechno mírně zatemněné, aby tam byl takový holandský šerosvit, vermeerovský. To mám ráda, dobře se mi v tom relaxuje. A pak mám doma dvě adoptované kočičky. Když je doma kočka, dává domovu vyzenovaný klid," domnívá se.

Když už jsme se potkali v akvaparku, probrali jsme i plavání, protože oba její synové závodně plavou, starší Matyáš už sbírá i ceny ve stylu motýlek. "Začala jsem s nimi chodit plavat, když jim byly dva týdny. V Kanadě je to tak, že jdou rovnou do velkého bazénu, oba jsou super plavci," prozradila.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám