Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V loňském roce chodila Andree Pomeje (35) jedna nabídka na focení za druhou. Dýdžejka je ale odmítala a na profesionální focení se prostě necítila. Počkala si až na letošní rok. Hned po příjezdu z Thajska, kde se před pár týdny zasnoubila, se rozhodla, že je ten správný čas a božské tělo předvedla jen v prádle.

„S Marinem Šebestou jsme fotili po dlouhé době. Celkově jsem byla před objektivem po delší době, minulý rok mi chodily nabídky a mně se do toho nechtělo. Teď jsme se vrátili z Thajska a naplánovali tuhle rychlou akci,“ řekla Super.cz Andrea Pomeje, která vystavila v ateliéru na odiv své křivky a čerstvé opálení.

„Vytvořili jsme fotky pro sebe a byl to také trénink na větší projekt, který chystám s Martinem Šebestou. A to bude kalendář, chci, aby byl charitativní. Zatím je to v přípravách,“ prozradila Andrea své plány na letošní rok. Vedle focení kalendáře ji čeká také spousta dalších projektů. A je zřejmé, že po tour v Thajsku se na domácí půdě příliš neohřeje.

„Teď se po Thajsku připravuji na další zahraniční tour a ta bude indická. Plánuji ji v červnu. A hned jak se vrátím, tak jsem dostala možnost vystupovat na Ultra Europe festivalu, což je extrémně významný světový festival. A léto to bude opět ve znamení Chorvatska, kam se chystám na Zrće,“ dodala Andrea Pomeje

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám