Hlavní obsah
Článek

Devětatřicetiletá původem brazilská právnička Denise Rocha se vydala od své profese právničky poměrně nečekaným směrem. Založila si profil na platformě s placeným obsahem, kde sdílí své sexy fotky a videa, čímž si podle svých slov vydělá až devadesátinásobek toho, co dřív...

Než se tak stalo, rozhodla se Denise podstoupit drastickou proměnu pomocí řady kosmetických procedur, aby si zvýšila sebevědomí a zároveň maximalizovala potenciál svých výdělků. „Když jsem začala pracovat jako modelka, všimla jsem si, že nemám vhodný profil. Proto jsem podstoupila nějaké estetické zákroky,“ nechala se slyšet.

V průběhu let tak kromě tří operací prsou, dvou plastik nosu či liposukce absolvovala i nechirurgické procedury, aby se na žebříčku nejlépe sledovaných osob na platformě vyšplhala co nejvýš. Za svou proměnu vynaložila celkem čtvrt milionu liber, tedy přes 6,6 milionu korun, ale je přesvědčená, že šlo o dobře vynaložené peníze. Podle svých slov si totiž nyní měsíčně přijde až na 81 tisíc liber (2,16 milionu korun).

Přestože by si dnes s přehledem vystačila s příjmem z platformy, své původní profese se vzdát nehodlá. V průběhu let se stala dokonce vyhlášenou odbornicí v oblasti rozvodů manželství, kde sehrála svou roli nevěra.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám