Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Bonnie Wright, známá převážně svou rolí Ginny Weasley v sérii o kouzelnickém učni Harrym Potterovi, se před rokem provdala za svou dlouholetou lásku Andrewa Lococa. O záběry z jejich intimního obřadu, který se odehrál 19. března na farmě v Kalifornii, se ovšem s fanoušky podělila až nyní, a to prostřednictvím magazínu Bride.

Dvojice si řekla své ano na rozlehlém pozemku eko farmy zaměřené na organické potraviny The Ecology Center v kalifornském městě San Juan Capistrano. Jak fotografie i šaty nevěsty naznačují, svatba se nesla v boho stylu.

Dvaatřicetiletá herečka, jež v Harrym Potterovi ztvárnila sestru Harryho nejlepšího kamaráda Rona, v doprovodném rozhovoru uvedla: „Chtěli jsme, aby to bylo intimní a lidé se cítili příjemně a uvolněně. Naší vizí bylo udělat z toho jak oslavu lásky, tak pospolitosti. Obřad se konal mezi řadami rostoucí zeleniny, takže tam byla spousta barev.“

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám