Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Elizabeth Kopecká (29) skončila na druhém místě v Supestar v roce 2021, kde zaujala nejen svým zpěvem, ale také vzhledem. Ačkoliv tato atraktivní žena nemá o pánskou přízeň nouzi, je bez partnera.

Já se teď soustředím jen na sebe, na svou kariéru. Dodělala jsem si po Superstar magistra a teď je čas na moji kariéru. Ráda bych si splnila to, co si celý život přeji, a to je zpívat,“ svěřila se Super.cz.

V nové písni Good Times se právě vypořádává s bývalými partnery. „Je to o tom, jak myslíte na svého bývalého a vzpomínáte na ty hezké časy, i když ten partner třeba nebyl tak růžový a romantický. Když jsem třeba byla v minulosti sama, tak jsem vzpomínala na svého bývalého a chybělo mi to hezký, romantický. Ale věděla jsem, že to není dobrá volba vstoupit zpátky do stejné řeky.“

Elizabeth je známá i tím, že se přátelí s legendárním Jaromírem Jágrem (52). A ano, stále jsou v kontaktu. „Když hráli proti Spartě, tak mi řekl, ať přijdu podpořit kluky. Jarda mi právě neustále říká, ať se soustředím na kariéru, a to přesně teď dělám,“ dodala Elizabeth Kopecká.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám