Hlavní obsah
Článek

Jiří Čoček (41), svérázný katolický statkář ze zemědělské reality show Farmář hledá ženu, který do soutěže nastupoval jako panic a jenž měl díky televiznímu účinkování i ostudu v kostele, dál zůstává se svou vyvolenou, dominantní Simonou Hladkou (39). Jenže ta si moc dobře uvědomuje, jak moc je pod vlivem své matky a hlavně sestry a chce, aby se všechno rázem změnilo!

Sestra Marie je prý na Čočkovi citově závislá, a tak nevidí ráda, že má najednou oči pro jinou ženu. Simona doteď vše trpělivě snášela, ale dnes už ví, že o svou lásku bude muset bojovat. „Jirka je na všechno sám! Kvůli tomu neplánujeme ani společnou dovolenou! To on všechno dělá, protože ona je ženská,“ citoval deník Aha! Hladkou. Už má ale nápad, jak by se sestry nadobro zbavila.

„Nejlepší by bylo, kdyby se sama dostala do další řady Farmáře, aby si konečně někoho našla a Jirky se pustila,“ věří ve šťastný konec lapálie matka dvou dětí. Ráda by s přítelem bydlela, ale není kde. „Vždyť u něj nemám kde žít. Tam je problém s celkovou bytovou situací,“ dodala zklamaně. Ani prvního máje, svátek zamilovaných, spolu neoslavili. „Prvního máje slavím jako svátek práce, takže prací,“ řekl Čoček novinářům.

Reklama

Další články

Načítám