Hlavní obsah
Článek

Je to čtrnáct dní, co se Nikol Švantnerová (31) stala maminkou. Modelka 17. března přivítala na světě dceru Miu. S holčičkou si užívá první společné dny.

Teď se Nikol pochlubila svým tělem, které má dva týdny po narození dcery absolutně fantastické. „Nemůžu uvěřit, že ještě před dvěma týdny jsi byla v bříšku, a hlavně jak ses tam vůbec vlezla,“ svěřila se modelka, která se vyfotila v prádle.

Na jedné fotce pózuje ještě s holčičkou v bříšku, na druhé si svou dcerku už hrdě drží v náručí. Modelka se neuvěřitelnou rychlostí vrací zpět ke své původní figuře a tělo má opět jako laňka.

„Takové štěstí mnoho z nás bohužel nemělo a nemá. Vám postavičku jako lusk přeji. A my ostatní to neberme jako samozřejmost a vzor. Každé tělo bude jiné, s jinou startovací čárou,“ napsala jí jedna z fanynek.

Modelka na sebe po celou dobu těhotenství dávala pozor a vzdala se i oblíbených sportů. „Na lyže ne, to riskovat nebudu, za to by mi to nestálo, ale hor se určitě nevzdám,“ svěřila se Super.cz v zimě Nikol, která se nyní pomalu může vracet ke svým aktivitám.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám