Hlavní obsah
Článek

Na prvního máje uvedla Dara Rolins (51) prostřednictvím svého profilu na sociální síti Facebook a profilu partnera Patrika Rytmuse Vrbovského (47) svůj zbrusu nový klip k písni Stále dokola. A proč si popová diva vybrala právě toto datum?

„Klip má pro mě takovou májovou atmosféru," vysvětluje Rolins. Atmosféra dílka vychází z obalu cédéčka Stereo, který nafotila Petra Ficová. Dara je na obalu alba zachycená nahá ve vodě. Ve stejné atmosféře se nese klip, zpěvačka se na videu halí rovněž pouze do červeného ručníku, jako na bookletu alba.

K samotnému natáčení došlo loni v září na Slovensku a většina scén se odehrává jak jinak než v bazénu. A přestože byl bazén vyhřívaný a ten den bylo po dlouhé době slunečné počasí, byla prý zpěvačce pořádná zima. Proto se poté koučka Hlasu ČeskoSlovenska zahřívala v posteli pod peřinou.

„Trvalo mi pěkně dlouho, než jsem zase procitla. Miluju plavání. Jsem šťastná na vodě, pod vodou, ale není nad to, když vás hned jak vylezete z vody usuší slunce místo studeného županu," komentuje Dara.

Zpěvaččin videoklip Nebe Peklo Ráj shlédlo na internetu už víc jak sedm miliónů fanoušků. Dá se očekávat, že nahá Dara ve videoklipu toto číslo trumfne.

Reklama

Další články

Načítám