Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Anna Cardwell, jíž se přezdívá Chickadee a která je známá z řady amerických televizních reality show, trpí rakovinou nadledvin ve čtvrtém stadiu. Podle informací TMZ se spojila celá její rodina, aby jí byla nablízku a jakýmkoli způsobem byla nápomocna. Anna v únoru začala podstupovat chemoterapie a přišla o vlasy. Lékaři čekají, jak bude její tělo reagovat na léčbu a následně přijmou další rozhodnutí.

Osmadvacetiletá maminka desetileté Kaitlyn a sedmileté Kylee si zpočátku stěžovala na bolesti břicha, načež jí lékaři provedli řadu testů. Rakovinu následně objevili i v jejích játrech, ledvinách a plicích.

Anna Cardwell je nejstarší dcerou June Edith Shannon známé jako "Mama June". Ta proslavila celou jejich rodinu nejdříve působením v kontroverzní reality show Toddlers & Tiaras, v níž si matky plní sny na svých dcerách, které od útlého dětského věku připravují na soutěže krásy.

June v pořadu vystupovala s tehdy pětiletou dcerou Alanou Thompson přezdívanou Honey Boo Boo. Celá rodina následně účinkovala ve vlastní reality show Here Comes Honey Boo Boo, Mama June: From Not to Hot a dalších.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám