Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Nejdřív se herečka Adéla Gondíková (50) musela smířit s nevěrou svého exmanžela Ondřeje Brouska, s kterým má dceru, teď aby se vyrovnávala s tím, že její mladý intimní přítel, s kterým randí už nějaký ten pátek, a z něhož se vyklubal olympijský krasobruslař David Vincour (28), má vážnou nemoc!

Nejde mu sice o život, přesto ale ví, že do konce svých dnů bude muset dodržovat přísnou dietu a sem tam si pobyde v nemocnici. Nový fešák Adély Gondíkové, který po jejím boku vystřídal záletného Jiřího Langmajera, má stejnou chorobu jako herec Igor Bareš. Crohnova nemoc je chronické onemocnění trávicího traktu a Davidovi kvůli tomu před pěti lety odebrali dvacet centimetrů tlustého i tenkého střeva.

„Začalo to hnisat. Ráno vždy přišel doktor s malou lžičkou a z jizvy mi odebral mrtvou tkáň, aby se to mohlo léčit. V té době jsem si sáhl na dno. Měl jsem devětačtyřicet kilo, nemohl jsem chodit, protože jsem prakticky neměl břišní svaly,“ řekl v jednom z rozhovorů Vincour.

S Adélou se zná díky muzikálu Popelka, kde tančí roli prince. Deníku Aha! sice řekl, že je s Adélou jenom kamarád, ale již v březnu vyšly najevo fotky, kde se k Adéle měl blízko. Čtenářka se dokonce dušovala, že viděla i vášnivou pusu, kterou jen nestihla vyfotografovat. A Davida, který se zúčastnil i zimní olympiády ve Vancouveru v roce 2010, z jeho malé lži usvědčují i slova jeho přítelkyně. „Jsem šťastná a zamilovaná,“ řekla čerstvě.

Reklama

Další články

Načítám