Hlavní obsah
Článek

Hollywoodský potížista Bam Margera (43) se zase jednou předvedl. Ve středu odpoledne se v ulicích kalifornského Burbanku potácel v podroušeném stavu a poté, co udělal scénu v místní restauraci, kde byli na jídle jeho malý syn a manželka Nikki Boyd, s níž je v odloučení, byl zatčen za opilost na veřejnosti.

Podle serveru TMZ na muže kdosi zavolal policii kvůli výtržnostem v thajské restauraci. Když hlídka dorazila, našla televizní hvězdu z partičky Jackass, kterak se hádá s Nikki v restauraci, přičemž jejich spor byl stále hlasitější. Všemu přihlížel jejich malý syn Phoenix. Podle očitých svědků Bam nebyl schopný se o sebe postarat, s policisty posléze komunikoval tak, že si sedl a kymácel se na obrubníku chodníku.

Manželka herce a bývalého profesionálního skateboardisty v únoru požádala o odloučení od svého muže, když tvrdila, že i během schůzek s jejich synem nebyl střízlivý. Začátkem měsíce byl Margera zatčen pro změnu za domácí násilí, když nejmenovaná žena tvrdila, že ji zkopal.

Cesta k nápravě, o kterou se Bam údajně pokoušel, se tak zatím zřejmě míjí účinkem. Bam se nedávno zařekl, že bude spolehlivějším otcem a synovo jméno si nechal dokonce vytetovat na obličej.

Reklama

Další články

Načítám