Hlavní obsah
Článek

Takový vztahový propletenec český šoubyznys dlouho nezažil! Scenárista Petr Kolečko (40) se po rozchodu s Anetou Vignerovou (36) uchýlil k Denise Nesvačilové (32), aby se následně ukázalo, že se znovu vídá s modelkou, od níž ale zakrátko opět odešel za herečkou. Jeden by se v tom snadno ztratil. Pro přehlednost proto přinášíme časovou osu trojlístku Vignerová - Kolečko - Nesvačilová.

Únor 2019: Petr Kolečko a Aneta Vignerová potvrzují vztah.

Srpen 2022: Kolečko potvrdil rozchod s Vignerovou, zároveň sdělil, že začíná vztah s Denisou Nesvačilovou. Vignerová mluví o kudle do zad.

Listopad 2022: Začíná se mluvit o návratu Kolečka k Vignerové, modelka v rozhovoru pro Super.cz uvedla, že to spolu ještě zkusí.

Prosinec 2022: Vyšlo najevo, že Kolečko se dál schází s Nesvačilovou, Vignerová dává vztahu s otcem svého syna stopku.

4. března 2023: Kolečko a Nesvačilová spolu dorazili na Českého lva. Kolečko má zraněnou ruku, Nesvačilová jej měla omylem pořezat. „Denisa vyndávala myčku, s temperamentem sobě vlastním mi něco vysvětlovala, já ji chytil za ruku a nevšiml jsem si, že v ruce drží nůž, tak jsem se bohužel pořezal na ruce,“ vysvětloval scenárista.

28. března 2023: Den Kolečkových narozenin. Vignerová na Instagramu sdílí záběry na Kolečka v posteli, spekuluje se o tom, že jsou opět spolu. To se vzápětí potvrzuje.

29. března 2023: Přichází zpráva o svatbě Kolečka a Vignerové, modelka informaci potvrzuje. „Někdy je v životě potřeba udělat nějaký razantní krok,“ uvedla mimo jiné.

14. března 2023: Svatba Kolečka a Vignerové. Konala se deset dní poté, co spolu Kolečko a Nesvačilová dorazili na Českého lva. Vztah tehdy nepotvrdili.

Duben 2023: ?

Reklama

Další články

Načítám