Hlavní obsah
Článek

Na líbání pod třešní nemá Agáta Hanychová (38) v těchto dnech rozhodně náladu. A tak se rozhodla 1. máj strávit polopracovně. S maminkou Veronikou Žilkovou (62) byly pozvané, aby v přímém přenosu oslavy televize Metropol v pořadu pro maminky pohovořily o výchově dětí, ale i o prvních láskách.

Agáta byla mimo vysílání na slovo skoupá. "Nechce nic říkat, tak ji nechte. Říkala jsem jí, že stejně nejlepšího chlapa na světě si porodila sama a žádný mužský úsměv nikdy nebude tak upřímný a láskyplný jako jeho," řekla Super.cz Veronika Žilková.

Agáta si odpoledne v pražských Žlutých lázních, kde oslava narozenin televize probíhala, docela užila. S mámou si daly pár sklenek vína, vyřádil se i Kryšpín, který byl nadšený z dětského brouzdaliště, kam ho Agáta vzala. "Už třikrát čůral na nočníčku," pochlubila se Agáta.

Kromě  osobností Metropolu jako jsou Eva Jurinová a Martin Severa se na akci objevila i řada dalších známých tváří. Po dlouhé době se ukázal dechovkář Josef Zíma, herec David Suchařípa byl pozván, protože brzy bude mít v televizi svůj vlastní pořad, a Markéta Hrubešová byla v parném dni bezesporu nejvíce oblečenou ženou. K dlouhým kalhotám si dokonce vzala kozačky a pak se divila, že je jí takové vedro.

Reklama

Další články

Načítám