Hlavní obsah
Článek

Zdá se, že Petr Kolečko (40) skutečně není oblíbeným scenáristou jen tak. Působivá jsou totiž nejen jeho televizní a filmová díla, ale také osobní život, kde prožívá jednu velkou telenovelu na vlastní kůži.

I to, co by si nikdo ani vzdáleně nedokázal představit, se stalo skutečností. Ač byl Kolečko ještě před pár týdny ve společnosti s Denisou Nesvačilovou (32), kvůli které opustil Anetu Vignerovou (36), tak se rozhodl, že tento vztahový kolotoč zřejmě utne tak, že uspořádá tajnou veselku. A to právě s Anetou Vignerovou.

„Někdy je v životě potřeba udělat nějaký razantní krok. Proč jsme ho s Petrem udělali, je jen naše věc. Byli bychom radši, kdyby naše rozhodnutí zůstalo déle utajeno veřejnosti, protože jsme ho udělali pro nás dva a našeho syna, pro nikoho jiného,“ uvedla Aneta v příspěvku na svém instagramovém účtu.

Svatba se konala 14. března a není jasné, jestli o ní věděla i sama Denisa Nesvačilová. Ta právě v tento den zveřejnila vůbec první video ze soukromí s Petrem Kolečkem.

Konkrétně šlo o záběr, kde se scenárista mazlí s hereččiným psem Čestmírem. Proč zrovna v tento den dala herečka na sociální síť tak nezvykle intimní záběr, zůstává otázkou. Stejně tak jako pokračování tohoto zapeklitého milostného trojúhelníku.

Reklama

Další články

Načítám