Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Aneta Vignerová (36) včera potvrdila, že řekla své "ano" Petru Kolečkovi (40), otci jejich syna Jiříčka. A to ještě před pár dny režisér sdílel lože s herečkou Denisou Nesvačilovou (32). Milostný trojúhelník vyvolal vlnu reakcí.

"Někdy je v životě potřeba udělat nějaký razantní krok. Proč jsme ho s Petrem udělali, je jen naše věc. Byli bychom radši, kdyby naše rozhodnutí zůstalo déle utajeno veřejnosti, protože jsme ho udělali pro nás dva a našeho syna, pro nikoho jiného," prozradila Vignerová a její fanoušci začali okamžitě milostný trojúhelník ve složení Kolečko, Vignerová a Nesvačilová rozebírat.

Gratulace ke svatbě přišly například od Moniky Absolonové, Lucie Šlégrové nebo moderátorky Andrey Antony. "Život píše ty nejlepší romány. Držím moc palce, ať má ten váš ten správnej americkej happy end," napsala moderátorka a s gratulací se přidává mnoho dalších, kteří přejí Anetě šťastnou rodinu a hlavně už klid.

Stovky lidí naopak kroutí hlavou, příběh zmíněné trojice už je prý víc než reality show "Karlos Vémola a Lela Ceterová". Sledovatelé vtipkují, že to celé vymyslel Kazma, nebo že Kolečko, Vignerová a Nesvačilová si v pohodě žijí v polyamorním vztahu.

"Mít na svatebních fotkách pořezanou ruku od milenky, to je fakt majstrštyk. A z vaší strany sebeúcta level milion. Doufám, že tatínek synka nebude učit, jak se chovat k ženám. Protože si s vámi i tou druhou paní slušně vytřel zadek," napsala Anetě jedna ze sledujících.

"Aneta ubližuje jen sama sobě. Snad jí to jednou dojde," píše další. "Za chvíli ji podvede zase s jinou," přidává se jedna z žen. "A dál bude spát s Nesvačilovou. Jen ti utřel med kolem pusy," dodala drsně další.

Co si myslíte vy? Ponaučil se Kolečko a bude už sekat latinu po boku Vignerové? Hlasujte v naší anketě.

Vydrží tentokrát vztah Anety Vignerové a Petra Kolečka?
Ano
3,6 %
Ne, začne si opět s Denisou
13,4 %
Začne si úplně s někým jiným
83 %
Celkem hlasovalo 41938 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám