Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Aneta Vignerová (36) a Petr Kolečko (40) dokonale utajili svou svatbu. Ač se známý scenárista a režisér ještě nedávno vinul na Českém lvu k herečce Denise Nesvačilové (32), nakonec opět zakotvil u maminky svého syna Jiříka Anety Vignerové.

Oba dva se zatím k nečekané svatbě nevyjadřují, hrdě ale nosí snubní prsteny. Svatba se podle Blesku měla konat 14. března. Už v úterý Vignerová sdílela na sociální síti záběry, na nichž je v posteli nejen její syn Jiřík, ale také jeho otec Petr Kolečko. Instagramový příběh sice stáhla, ale spekulace o návratu ke Kolečkovi byly na světě.

Samotný režisér prsten neskrýval ani v pondělním ranním vysílání pořadu Nový den na CNN Prima News, kde mluvil o slovenském seriálu režiséra Jana Hřebejka Iveta, kterému napsal scénář. K napsání příběhu o dívce, jež se z malého světa dostala až do vrcholového světa modelingu, ho inspirovala právě Aneta Vignerová.

O Vignerové sice v rozhovoru mluvil jako o expartnerce, prsteníček mu přitom zdobil snubák a o Anetě neměl vůbec problém mluvit.

„Kdybych tehdy s Anetou nechodil, tak by ten seriál nevznikl, ta inspirace je základní, je to o holce, která to z regionu dotáhne až do vrcholového národního modelingu, myslím že to rozhodnutí se o to pokusit, vyšlo z nějaké naší domácí debaty s Anetou, bez ní by to nevzniklo,“ řekl v pořadu Kolečko s tím, že má seriál samozřejmě i dějové linky, které s Anetou nijak nesouvisí.

Kolečko to nedávno schytal za to, že tvrdil, že Aneta prožila příběh dívky z vyloučeného prostředí. Vignerová pochází z Havířova. „Já jsem mu podala nějaký příběh a z toho se vytvořil scénář. To vyjádření nepodal úplně šťastně, Havířov není vyloučená lokalita, je to fajn menší město,“ objasnila tehdy Super.cz modelka, jak to její dnes již manžel myslel.

Reklama

Další články

Načítám