Hlavní obsah
Článek

Mezi Charliem Sheenem (58) a jeho bývalými manželkami Denise Richards a Brooke Mueller vždy panovaly bouřlivé vztahy, loni v dubnu se však podařilo urovnat spor o výživné s druhou zmiňovanou exmanželkou, s níž má dnes již čtrnáctiletá dvojčata – syny Maxe a Boba. A právě s nimi byl v úterý viděn v ulicích Malibu v Kalifornii.

Sheen v roce 2018 podal žádost o snížení výživného na své syny, jelikož jeho příjmy již zdaleka nebyly takové, jako v době jeho působení v seriálu Kurz sebeovládání, a už vůbec ne jako v éře Dva a půl chlapa, odkud byl jeho tvůrcem Chuckem Lorrem po vzájemných neshodách v roce 2011 vyhozen.

Herec uvedl, že si nemůže dovolit platit 55 tisíc dolarů měsíčně na dvojčata a ještě k tomu 20 tisíc dolarů na dvě dcery, které má s exmanželkou Denise Richards. Sheen tvrdil, že se ocitl ve strašné finanční tísni, jelikož nemohl najít stálou hereckou práci. Magazín US Weekly však loni uvedl, že exmanželé spor urovnali, za jakých podmínek již uvedeno nebylo.

Herec tak v týdnu vyrazil se syny pro něco k snědku a sám si objednal smoothie. Zdá se, že kdysi problémový herec skutečně seká latinu a divoké party u sebe doma s prostitutkami a herečkami z filmů pro dospělé vyměnil za pohodová odpoledne se svými dětmi.

Kromě Boba a Maxe má ještě devatenáctiletou Sam a o dva roky mladší Lolu ( s Denise Richards). Se svou dávnou expřítelkyní Paulou Profit pak ještě dceru Cassandru Jade Estevez (38).

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám