Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Před dvěma lety se komička Adéla Elbel svlékla pro časopis Playboy. Pyšní se štíhlou postavou, a tak není divu, že ji tento pánský magazín nabídl spolupráci. I kdyby jí psaly zástupy mužů, mají smůlu. Adéla si totiž v červnu vezme svého přítele Michala Rožka, ale pozor, veselku více hrotí právě její vyvolený.

Svatba bude velká, protože můj kluk to má rád. Já míň, ale těším se. On by to chtěl mít velké a opravdové a já bych nejradši chtěla utéct. Ne od svatby, ale od té vřavy,“ smála se během rozhovoru pro Super.cz Adéla.

V rámci stylu a toho, co zrovna letí, změnili také destinaci, kam si vyrazí na líbánky. „Původně jsme chtěli Bulharsko, do hor, ale to neznělo tak sexy, tak jedeme na Madeiru, ale taky jenom chodit do hor, ale zní to víc sexy.“

My jsme si s komičkou povídali během charitativní akce s názvem Koncert pro život. Adéla přispěla k tomu, aby se lidé nebáli darovat kostní dřeň. „Protože je důležité darovat cokoliv, co můžeme, a darovat kostní dřeň je zdarma,“ doplnila Adéla Elbel.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám