Hlavní obsah
Článek

V úterý se v Los Angeles uskutečnila premiéra komedie Vražda v Paříži, která je volným pokračováním Vraždy na jachtě z roku 2019. V hlavních rolích se opět objevuje osvědčené duo Jennifer Aniston (55) a Adam Sandler (56). Herci pochopitelně nemohli chybět na promítání v Regency Village Theatre, kam nestárnoucí Jen dorazila ve stříbrných minišatech odhalujících její krásné nohy.

Adam s Jennifer si sedli už během své první spolupráce na komedii Zkus mě rozesmát z roku 2011 a jejich spojení v komediální rovině funguje skvěle. Během jejich společného pózování bylo evidentní, že si herci sednou i po osobní stránce a není pochyb, že by tvořili krásný pár i mimo filmové kamery.

Zatímco u Jen by to teoreticky i bylo možné, jelikož se od jejího rozvodu s Justinem Therouxem v roce 2017 oficiálně neobjevila po boku žádného jiného muže, u jejího hereckého protějšku už ne. Adam je totiž dlouhých dvacet let ženatý s herečkou a bývalou modelkou Jackie Sandler, která si rovněž premiéru nenechala ujít. Manželé spolu mají šestnáctiletou dceru Sadie.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám