Hlavní obsah
Článek

Tak tomu se říká obrat! Milostný kruh Vignerová - Kolečko - Nesvačilová se uzavřel úplně jinak, než by kdokoliv čekal. Aneta Vignerová (36) a Petr Kolečko (40) se prý vzali.

Informace o svatbě páru, který spolu má syna Jiříčka, se ve středu dostala do redakce Super.cz. Podle Blesku měla proběhnout 14. března.

Novomanželům se svatba podařila dokonale utajit, oba ale nosí snubní prsteny. Už v úterý Vignerová sdílela na sociální síti záběry, na nichž je v posteli nejen její syn Jiřík, ale také jeho otec Petr Kolečko.

Vzápětí modelka instagramový příběh stáhla. Spekulace o návratu Kolečka k Vignerové ale nabraly na obrátkách. Nikdo ale netušil, že už v té chvíli byli dávno svoji.

Ještě nedávno se přitom Kolečko objevil po boku herečky Denisy Nesvačilové (32). A to přímo na vyhlášení filmových cen Český lev.

Kolečko tehdy vysvětloval, proč má obvázanou ruku. Zranění mu měla omylem způsobit právě Nesvačilová, s níž sdílel společnou domácnost. O to větším šokem je svatba s hereččinou sokyní, která proběhla jen pár dnů poté.

Reklama

Další články

Načítám