Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Dana Morávková tvoří s manželem Petrem Maláskem šťastný pár už celých 17 let. Svou lásku si vyznali i dnes na prvního máje, kdy společně jako každý rok vyrazili na romantickou procházku, aby se políbili pod rozkvetlou třešní.

I když mají oba manželé mnoho pracovních povinností, na krásnou prvomájovou tradici si čas najdou. A protože je "máj lásky čas", svěřila se oblíbená herečka s tím, co na svém manželovi miluje nejvíc. „Na Petrovi si vážím mnoha věcí, především toho, že mě má rád, že je to opravdový chlap bez mindráků a má smysl pro humor,“ řekla Dana, která nedávno předvedla svou postavičku jen v plavkách.

Najdou se sice i věci, které jí na partnerovi vadí, ale v jejich případě jsou to jen humorné maličkosti. „Vadí mi na něm třeba to, že nesnáší nakupování. A jeho na mně zase štve, že každé ráno nacákám v koupelně,“ směje se představitelka Zdeny Tiché z Ordinace v růžové zahradě 2.

A prozradila také, co by svému choti neodpustila. „Co bych mu nikdy neodpustila, kdyby nechal svou milovanou profesi a vrhnul se na politiku.“

Reklama

Další články

Načítám