Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Charismatický Nicolas Cage (60) nechyběl na úterní premiéře svého nového snímku Renfield, kde ztvárňuje hraběte Drákulu. Ta se konala v Muzeu moderního umění v New Yorku a Nicolas se na ni dostavil v doprovodu své sympatické manželky číslo pět Riko Shibaty.

Nicolas vedle své o více než polovinu mladší ženy zraje jako víno, a přestože v lednu příštího roku oslaví šedesátku, směle si může dovolit i extravagantní modely. Tentokrát v podobě saténových kalhot se zebřím vzorem a lesklého saka.

Jak se zdá, pro Nicolase by mohlo být jeho páté manželství už skutečně to pravé. Sedmadvacetiletou herečku si vzal během soukromého obřadu v Las Vegas po ročním vztahu v únoru 2021 a loni v září se jim narodila dcerka, kterou pojmenovali na počest Cageova otce August Francesca Coppola Cage. Jeho otec měl prý totiž přezdívku Augie.

Cage už má z předešlých vztahů dvě děti – syna Westona (32), jehož matkou je herečka Christina Fulton, a dceru Kal-El (17), kterou má se svou třetí ženou Alice Kim.

Držitel Oscara za drama Opustit Las Vegas byl poprvé ženatý s herečkou Patricií Arquette, poté s Lisou Marií Presley, následně se zmiňovanou Alice Kim a než si vzal Riko, byla jeho ženou v roce 2019 ještě Erika Koike, a to pouhé čtyři dny.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám