Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V pátek manželé Reese Witherspoon (48) a Jim Toth oznámili, že se rozešli a jejich dvanáctileté manželství spěje k rozvodu. Pro oba šlo dle jejich společného prohlášení o složité, ale nezbytné rozhodnutí.

Witherspoon a Toth spolu mají desetiletého syna Tennesseeho, z předchozího manželství s Ryanem Phillippem má herečka ještě dceru Avu (23) a syna Deacona (19).

Pro Reese tak půjde o druhý rozvod a podle magazínu People, který cituje svůj zdroj, je ze situace zklamaná a naštvaná. „Nikdy si nemyslela, že se bude znovu rozvádět,“ uvádí. „Oba milují Tennesseeho a na to se soustředí. Vychovávat jej budou oba, vše je v přátelské rovině, nejde o žádné drama,“ pokračuje člověk z okolí slavného páru.

Podle něj jsou manželé velmi rozdílní. Zatímco herečka je svéhlavá a dříč, její muž je větší pohodář. „Pro Reese je to velmi náročné, ale oba jsou přesvědčení, že dělají dobře,“ doplňuje zdroj.

Hledače talentů Totha potkala v roce 2009 na večírku u společných přátel. Mezi ním a prvním manželem randila s hercem Jakem Gyllenhaalem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám