Hlavní obsah
Článek

Od včerejšího večera mají už i týmy Dary Rolins (51) a Michala Davida (63) jen čtyři soutěžící. Po vyřazovacím dramatu v pondělí Hlas ČeskoSlovenska definitivně opustili David Weingärtner a Simona Hégerová.

Čtvrtý finálový Rozstřel byl nabitý emocemi a překvapivými zvraty. Dara Rolins i Michal David totiž poslali do bitvy o udržení se v soutěži vždy dvojice přátel. David Weingärtner si to musel rozdat s kamarádem Petrem Kutheilem a Simona Hégerová s kamarádkou Dominikou Šuľákovou.

Nejmladší finalistka soutěže Simona si do Rozstřelu vybrala skladbu zesnulé zpěvačky Amy Winehouse You Know I´m No Good. Její výběr ale podle koučky Dary nebyl šťastný a přispěl k jejímu konci, který bohužel přišel v její narozeninový den.

„Chtěla bych poděkovat hlavně vám, Darince a celému štábu, že mi dali šanci tu být, hrát s takovou kapelou a být mezi všemi těmito lidmi,“ řekla dojatá Simona těsně předtím, než jí vytryskly slzy přímo na pódiu.

„Když jsem se dozvěděla, že končím, tak mi to bylo všechno hrozně líto," komentovala svůj pláč nejmladší účastnice Hlasu. Zároveň se ale studentka prvního ročníku střední průmyslové školy v Trnavě těší domů a má radost, že bude moci navázat na studium, aniž by příliš zameškala. „Vlastně jsem ráda, že se zase všechno vrátí do starých kolejí. Zpívání se ale nevzdám a budu se snažit dál prosadit," říká Simona.

Zkušený David Weingärtner zvolil jako záchrannou skladbu Every You And Every Me od Placebo, na muzikálového mazáka Petra Kutheila to ale nestačilo.

„Někdo to vždycky musí odnést, takže jsem svůj vyhazov vzal v pohodě. Děkuju, že jsem tady mohl být,“ rozloučil se s diváky Hlasu David, který již v minulosti stanul na druhém místě ve finále soutěže Robin Hood: Cesta ke slávě a vystupoval jako předskokan Marilyna Mansona.

Týmy Dary Rolins a Michala Davida si na chvíli odpočinou. V pátém finále v neděli 6. května 2012 se totiž opět představí svěřenci Pepy Vojtka (58) a Rytmuse (47).

Reklama

Další články

Načítám