Hlavní obsah
Článek

Lucie Králová (42) je šťastná po boku nového přítele, bývalého hokejisty a poslance Jiřího Šlégra (52). I když stále není rozvedená s podnikatelem Zdeňkem Kaufmannem, společně žijí se Šlégrem v domě v Teplicích a plánují společnou budoucnost. Ve hře je i třetí dítě.

Lucie Králová se modelingu věnuje už jen výjimečně. Prioritou je pro ni rodina.

„Jsem v pohodě, doma, starám se o děti, jsem zamilovaná, je to hezký,“ řekla Super.cz Králová, která žije na hromádce s Jiřím Šlégrem. S bývalým manželem Zdeňkem Kaufmannem má syny Richarda a Roberta.

„Jsem doma přes pět let a už je to dlouhý, ale říkám si, že to má své opodstatnění. Chci dobře vychovávat děti, jsem prostě máma a tak to je. Modeling už dělám opravdu jen decentně, říká.

Dalšímu potomkovi by se Králová nebránila. „Mám před sebou zhruba jedenáct let plodného života. Pokud budu mít kvalitní vztah, který si to zaslouží a budu cítít, že je kam jej posunout, určitě jsem pro,“ vysvětluje.

„Moje manželství začalo naopak. Nejdřív bylo dítě a pak teprve nějaký delší vztah. Proto po svých zkušenostech říkám, že pokud budu cítit, že vztah bude natolik závažná věc, citově jasná a zodpovědná, určitě budu chtít další dítě," vysvětluje.

Se Šlégrem chodí skoro rok. Už teď má Lucie jasno, že by byl dobrý táta. „Jestli je něco Jirka stoprocentně, tak je naprosto úžasný táta. Má dceru Jessicu a jako táta je skvělej,“ prozrazuje.

Krásný vztah má i s jejími syny Richardem a Robertem. „Měla jsem velkou výhodu, že když Jirka přišel do našeho života, byli ještě malí. Přijali ho hezky, mají fajn vztah. Oslovují ho Jirko. Tátu mají samozřejmě jen jednoho,“ dodala Králová.

Reklama

Další články

Načítám