Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačku Ivu Marešovou jsme roky znali jako zrzku. Několikrát se v různých muzikálech alternovala s Bárou Basikovou (61), mimo jiné vystupuje také jako Johanka z Arku. Právě na jubilejním představení Johanky v divadle Kalich jsme zpěvačku po několika letech potkali.

Kdyby nás neoslovila sama, skoro bychom ji nepoznali. Po letech, kdy nosila zrzavé vlasy po ramena, je z ní dlouhovlasá blondýnka. Skoro jsme ji podezřívali, že si hřívu nechala prodloužit. "To ne, opravdu jsou to moje vlasy, prodloužené bych nesnesla. Vyrostly během pandemie," smála se Iva, která v novém účesu velmi omládla.

Iva stále vystupuje společně s Lucií Šoralovou, která ten večer zpívala, a spolu s Basikovou ji přišly podpořit, v roli Johanky. Nejvíc práce teď má v Divadle Na Vinohradech. "S kapelou Razam jsme dělali hudební a pěvecké nastudování Balady pro banditu a také pro Dům doni Alby. V obou představeních také živě hrajeme," upřesnila Iva.

Zajímalo nás i její soukromí, které nikdy nedávala na odiv. Naposledy se vědělo o jejím bouřlivém vztahu s fotografem Jakubem Ludvíkem. Iva nás ujistila, že se má dobře, je zadaná a její partner je z branže. Víc to specifikovat nechtěla.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám