Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Lucia Šoralová (47) má se svým manželem, hudebním skladatelem Ondřejem Soukupem (72), dvě děti, Rebeku a Ondřeje. Jak ale Lucia Super.cz přiznala, v tomto případě jablka padla daleko od stromu.

„Každé to dítě je jiné a každé si určí svou cestu. Oni tak jako zívají nad tím, co my děláme, a ani neznají naše věci. Já myslím, že kdybychom jim pustili nějakou věc, tak by ani nevěděly, že to napsal Ondřej,“ smála se zpěvačka během rozhovoru pro Super.cz.

„Oni spíš poslouchají zahraniční hudbu. To jsem já nikdy moc neposlouchala, občas ale přinesou zajímavé kousky, ale každý úplně jinou a pak se strašně hádají v autě. Ondřej je drsňák a Rebeka má ráda ty melancholické a podivné skladby.“

Se zpěvačkou jsme si povídali během výročního představení muzikálu Johanka z Arku, při kterém herci slavili 23 let od premiéry. Lucia hraje hlavní roli Johanky. Když s rolí kdysi začínala, ještě nebyla ženou Ondřeje Soukupa, dohromady se dali až později. „My jsme se s Ondřejem dali dohromady po té derniéře, takže předtím jsem to hrála, ještě když nebyl můj muž, a pak v roce 2009 se to obnovilo v Kalichu a to už jsme spolu byli. Ondřej mi dává doma připomínky, aby to bylo dravější, ten můj zpěv,“ dodala v našem rozhovoru Lucia Šoralová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám